Grøn Pris

TV-2 vinder Grøn Pris 1999:

Berlingske Tidende
BT
Jydske Vestkysten
Jyllandsposten
Politiken

Grøn Pris 1999

TV-2 vinder Grøn Pris 1999

Grøn Pris, der blev uddelt ved Dansk Grammy 1999, gik til Danmarks Stædigste Orkester. Grøn Pris er folkets pris og tildeles den artist/sanger/gruppe, der har gjort det særlig godt i det forgange år. Sidste år vandt Aqua prisen, og samme gruppe overrakte i år prisen til TV-2 under Grammyfesten, der blev transmitteret på DR TV. Læs mere om Grøn Pris her...

- Tak til alle, der har stemt på Yndlingsbandet i forbindelse med afstemningen om Grøn Pris 99. 


tv-2

Steffen Brandt og
TV-2s takketale
ved overrækkelsen
af Grøn Pris 1999:


- Jeg vil jo først og fremmest gerne have lov til at sige "wauuv", og så vil jeg gerne have lov til at fortsætte med at sige "really proud" (meget stolt, red.).

Dernæst havde jeg tænkt mig at fremsige et digt. Fordi vi i orkestret mener at det hører hjemme ved sådan en lejlighed som i dag!

- Er I klar til et digt?

"Mange spør sikkert sig selv
hvad er det de har gang i?
han står der og smiler
selv om de ikke har vundet en grammy

prisen er folkets,
farven er grøn
æren er vores
hvor ér livet skøn"

- Tak skal I have!


 

 

Berlingske Tidende

Havde set det hele før

Af Roberti Zacharias

- Opmærksomheden fik til gengæld sidste års Grammy-topscorere Aqua (overrækkerne af Grøn Pris til TV-2, red.), da de med deres bodyguards i hælene troppede op for at feste med de nye unge stjerner - mens Steffen Brandt, der sammen med det øvrige TV-2 vandt Tuborgs Grønne Pris, og Allan Olsen fik sig en fadøl og en snak i baren oven på. Og lignede nogle, der havde set det hele før...

 

 

BT

Og de nominerede er...

Af Dennis Drejer

- Gruppen Aqua fik i fællesskab to gange sagt "og de nominerede er...", da de skulle overrække Den Grønne Pris. Men der var ingen nominerede; kun en vinder - TV-2."Det havde vi ikke fået at vide," spruttede en halvflov Rene Dif, inden Steffen Brandt som tak fremførte et digt: "Mange spørger sikkert sig selv: Hvad har de gang i? Selv om de ikke har vundet en Grammy.".

 

 

Jydske Vestkysten

Wauw!

- Steffen Brandt fra TV-2 sagde "Wauw", da gruppen fik Den Grønne Pris - Tuborg og folkets pris - hvorefter han fremførte et digt.

 

 

Jyllandsposten

Folkets pris

Af Uffe C. Forsberg

... Topseedede TV-2 gik fra festen uden en eneste Grammy. Men meget betegnende kunne TV-2 hjembringe sponsor Tuborgs grønne pris. Et folkets pris, og denne syntes i grunden mere i pagt med virkeligheden end flertallet af priserne...

 

 

Politiken

Aftenens ubetingede højdepunkt

Af Erik Jensen

... Steffen Brandt gav dødssejleren (prisoverrækkelsen, red.) lidt liv i kludene, da folket endelig fik ordet og kårede TV-2 som årets navn. "Først må jeg sige noget, jeg længe har tænkt over: waaaaaauuuuuuv!", erklærede den underspillende århusianske filosof og det var sammen med Allan Olsens akustiske guitarsolo i Steger af Slim aftenens ubetingede højdepunkter.

 Forside | TV-2 | Nyheder | Diskografi | Biografi | Biografen | Koncerter | Gæstelisten
Stjernekasterne | Medlemsblad | Hitlisten | Lytterbreve | Konkurrence | E-mail | Søg

Copyright © TV-2 & Stjernekasterne. Oplysninger kan frit citeres - med kildeangivelse
Redaktion: Stjernekasterne. Booking: Århus Musikkontor. Web-house: Dialog Design