Nyheder


Oversigt   >  Arkiv   >  Presseklip   >  NyhedstjenestenTilmeld mig Nyhedstjenesten


Nyhedsarkiv
Tidligere nyheder


TV-2 Nyhedstjenesten
E-mail service


The Holbæk Recordings 81

The Holbæk Recordings 81: Nyt livealbum

I anledning af 40 års jubilæet vil TV-2 gerne sende en hilsen nede fra 80-erne, hvor det hele startede.

Det kunne være den aften i Elværket i Holbæk oktober 1981 hvor lydmanden lod en kassettebåndoptager køre med. 40 år senere dukker optagelserne op i en gammel papkasse hos hans lillebror.

Kvartetten syntes at det kunne være sjovt at prøve at restaurere båndet. Ved hjælp af moderne teknologi, små rettelser og overdubs lykkedes det at redde en halv times hæsblæsende tidsbillede fra begyndelsen af TV-2’s glorværdige karriere som popmusikere.

Der arbejdes på en senere udgivelse på vinyl og kassettebånd, men allerede nu kan resultatet høres hos din foretrukne musikudbyder på tv-2dk.lnk.to/TheHolbaekRecordings81.

Læs Gaffas anmelse af albummet * * * * *
Vi taler kun om tv-2

– En Be Bab A Lu La podcast

I anledning af bandets 40 års jubilæum har to meget dedikerede fans produceret en meget fin podcast med gennemgang af hele udgivelser.

Der er masser af musik, gode historier, ingen reklamer... og så er den gratis.

– Lyt til afnittene online på spreaker.com/show/vi-taler-kun-om-tv-2


40 aar

Nye datoer: 40 års jubilæumstour er flyttet til oktober 2021

TV-2 fejrer 40 års jubilæum som et af de meget få bands i verden med nøjagtig den samme besætning som ved starten i 1981

Opdatering 9. september 2020: For at overholde regeringens anvisninger flyttes jubilæumsturnéen til nye datoer i 2021.

Jubilæet vil blive markeret med udsolgte koncerter i de store byer i oktober 2021.

I den anledning udtaler bandet:
Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det ind imellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv, blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt. Vi skal holde en fest og hylde fælleskabet, og vi vil ikke have det mindste imod, hvis koncerterne giver anledning til, at publikum skulle finde på at synge med. Vi står gerne på mål for sammenhængskraften, samværet og det folkelige, og vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang!

– Se koncertkalenderen her...

Læs også: Koncertanmeldelser

Jubilæumstur 2020


Akustisk del 2 Jubilæumstour 2021

Jubilæumstour 2021 –
Akustisk (del 2)

– i maj og juni 2021

Efter en kæmpe stor efterspørgsel på TV-2’s seneste 40-års akustiske jubilæumstour er der nu endnu en akustisk koncertrække på vej i april og maj 2021. Denne gang med tilføjelse af flere byer. 

’TV-2 modtager stående bifald,’ skrev Fyens Stifttidende om den seneste akustiske tour. ’En af de fineste oplevelser længe,’ skrev Skive Folkeblad. ’Mellem sjov og vemod,’ skrev Nordjyske og kvitterede med 5 stjerner. Også Gaffa uddelte generøst 5 stjerner til det lykkelige orkester.

Den udsolgte og anmelderroste 2020-tour kalder på en del 2 – og mens landet fortsat skruer op for teknikken med virtuelle rum og online færden, skruer TV-2 ned for selvsamme. I april og maj drager Verdens Lykkeligste Band atter på landevejen med et akustisk setup.

Glæd dig til en musikalsk oprejsning, når TV-2 lægger landet ned i 2021 og finder sig til rette i din hjertekule.

På grund af regeringens retningslinjer, vil der kun være et begrænset antal billetter i salg – og der er krav om coronapas for at få adgang.

– Se koncertkalenderen her...

Læs anmeldelser af de akustiske jubilæumskoncerter her!

 
Akustisk jubilæumstour 2020

– i november og december

Tv-2 vil fejre 40 års jubilæet med en række akustiske koncerter under hensyn til myndighedernes retningslinjer for siddekoncerter.

Glæd dig til årets musikalske oprejsning, når TV-2 i november og december lægger landet ned og finder sig til rette i din hjertekule – og på din vej ind i et nyt år. Bandet runder i 2020 et skarpt hjørne og kan i samme ombæring løfte sløret for en unik og akustisk jubilæumstour.

Fornyelse er et nøgleord, når sange gennem 40 år opstår som en spejling af en skiftende virkelighed, samfundet, mennesker og den daglige trummerum. Netop derfor dykker TV-2 direkte ned i det højaktuelle behov for at stå sammen og finde håb – med en akustisk lyd som favner med intimitet og nærvær.

På grund af regeringens retningslinjer, vil der kun være et begrænset antal billetter i salg.

– Se koncertkalenderen

Læs også koncertanmeldelser

Akustisk Jubilæumstour 2020

Den Sidste Turist I Europa musikvideo TV-2

Den sidste turist i Europa

Ud over at vi alle blev sat på pause under coronaens skygge,måtte også TV-2 se planlagte koncerter og festivaller aflyst eller udsat.

Det gav tid til at kigge indad og udad og resulterede i en gendigtning og ny musikalsk fortolkning af Mogens Dam og Henrik Blichmann´s  sang fra 1948: Den sidste turist i Europa.

– Oplev musikvideoen her!

Læs Politikens anmeldelse af sangen her.

Udgivet som single

Sangen Den sidste turist i Europa er udgivet som musiksingle – lyt med hos din foretrukne udbyder her:

 

 


Dokumentar om tv-2

Danmarks Lykkeligste Band på DR2 og DRK

– en del af Temalørdag på DR2

Jørgen Bo Behrensdorffs meget roste dokumentar om Danmarks Lykkeligste Band blev sendt som Temalørdag på DR2 den 28.12.19 Derudover blev dokumentaren genudsendt på DRK både den 29.12.19 kl. og nytårsnat i det nye år 2020.

I dokumentaren fortæller alle fire musikere om mødet med bl.a. Kraftwerk, hvordan man holder sig på toppen og hvad prisen er. Gennem mødet med nye kunstnere som f.eks. Minds Of 99 får vi også et kik ind i fremtiden.

Du kan stadig (gen)opleve dokumentaren på DR TV / DR.dk

 


Greatest Greenland

'Greatest Greenland' albummet nu også udgivet i Danmark

Live albummet, som kun udkom i Grønland som fysisk CD i 2014, markerer TV-2’s lange og tætte forhold til det grønlandske publikum

Nu har bandet besluttet at gøre albummet tilgængelig digitalt også udenfor Grønland.

Udover gæsteoptrædener af bl.a. Brødrene Elsner fra bandet Nanook, Nukaka, Maasi, Malik og Nina Kreutzmann kan man høre den helt nye sang 'Lucky You' og den i Grønland meget populære ’Sæler, hvaler og solskin’ som ikke er udgivet før.

Albummet kan opleves digitalt via
https://TV-2dk.lnk.to/GreatestGreenland

Genoptrykket af cd'en (begrænset antal), som kunne forudbestilles i TV-2 Shop i oktober 2019, er udsolgt nu.Nye TV-2 T-shirts

'Er Vi Glade eller Hva' samt
tv-2 brystlogo t-shirts

– Både en klassisk udgave og en med sangtitlen 'Er Vi Glade Eller Hva' fra det nye album Tæt Trafik i Herning

Den ene nye t-shirt har et 'ER VI GLADE ELLER HVA' statement foran og tv-2 logo øverst på ryggen/ved nakken.

Den anden nye er en TV-2 klassik'sk – med et diskret TV-2 logo foran på brystet.

Begge sorte t-shirts med hvidt tryk er i 100% bomuld.

De pågældende TV-2 t-shirts kunne indtil november 2020 anskaffes via TV-2 shop – og ellers ved udvalgte koncerter.

TV-2 klassisk t-shirt

Ny klassisk TV-2 T-shirt


TV-2 fotobog

LIVE I DIGTERNES LAND

– Fotobog om TV-2 udgives 15. februar

TV-2’s ‘hoffotograf’ Kim Søndergård har fulgt bandet igennem mange år og har nu samlet de bedste billeder i en flot fotobog som kun bliver trykt i et begrænset oplag.

LIVE I DIGTERNES LAND er på 80 sider og i det kvadratiske format 30x30 cm.

Eksklusivt signeret udgave af fotobogen fås KUN hos iMusic.dk – så længe lager haves hos dem!

 
TV-2 på DR2 og DR1 jul/nytår

1. Juledag var Steffen Brandt gæst hos Clements Julespecial på DR2, og den 5. januar 2019 kunne du opleve hele bandet afslutte den direkte transmission af årets sportsgallashow Sport 2018, der blev sendt direkte fra Herning.

Oplev 'Sport 2018' (igen)
Du kan se Sport 2018 her – og en særdeles oplagt 'mini-koncert' med Verdens Lykkeligste Band, som afunder showet fra 2 timer og godt 13 minutter inde i programmet.
Tæt trafik på hitlisten

TV-2 er ugens højeste nyhed på albumhitlisten. Hele Danmarks orkester går ind på førstepladsen over solgte vinylplader og en andenplads over album med deres 19. studiealbum, Tæt trafik i Herning.
Steffen Brandt i Aftenshowet

I Aftenshowet på DR1 den 13. november medvirkede Steffen Brandt – lidt forsinket grundet tæt trafik i lufthavnen – til en snak om nye TV-2 album 'Tæt trafik i Herning'.

Du kan (gen)opleve interviewet ca. 19 minutter inde i udsendelsen. – God fornøjelse!
Direkte ind som nr. 1 på iTunes

Det nye TV-2 album 'Tæt trafik i Herning' er allerede et par dage efter udgivelsen røget ind som nr. 1 over de mest populære albums på itunes.
Nyt album ude nu

Det nye album 'Tæt trafik i Herning' er ude nu og du kan høre og downloade det her.

Direkte ind som nr. 1 på iTunes
Albummet er allerede et par dage efter udgivelsen røget ind som nr. 1 over de mest populære albums på itunes
:TV-2 i Go' aften Danmark

Fredag 9. november på TV2

På udgivelsesdagen for det nye album 'Tæt trafik i Herning' blev hele Danmarks orkester inviteret til en snak i Go' aften Danmark på TV2.

Bandet optråfte også med et par sange live i studiet både i første og anden afdeling af programmet, nemlig klassikeren 'Kærligheden overvinder alt' og titelsangen fra det nye album 'Tæt trafik i Herning.

 
Eksklusivt signeret nyt album

– Begrænset antal!

Indtil udgivelsen kunne du bestille et eksklusivt signeret eksemplar af TV-2's nye album 'Tæt Trafik i Herning' hos iMusic.dk
TV-2 optrådte ved det store Knæk Cancer Show

Det skete lørdag 27. oktober 2018

Ved showet, der blev sendt direkte på TV2, kunne du opleve Verdens Lykkeligse Band optræde med sangen Titntin i Tibet fra det kommende album Tæt Trafik i Herning.

Se TV-2's optræden ved showet

Bandet spillede et mashup af den nye sang 'Tintin i Tibet' og 'Kærligheden overvinder alt' ved Knæk Cancer showet, som du kan (gen)opleve her.
Titelsangen ude nu:
'Tæt trafik i Herning'

Titelsangen fra det kommende album er ude nu og kan høres og downloades

Du kan opleve 'Tæt trafik i Herning!' ved at klikke her.


Snigpremiere på nyt album

Snigpremiere på nyt album

Det nye album får titlen 'Tæt trafik i Herning' og udkommer den 9. november

Allerede den 5. og 6. november kunne du sniglytte de nye sange på Bremen Teater i København og Hermans, Tivoli Friheden i Aarhus.

Ved begivenhederne blev der lyttet til albummet. Derefter havde TV-2 inviteret Carsten Holm fra DR, som interviewede Steffen om hvordan albummet og sangene er blevet til. Til sidst spillede Tv-2 et par af de nye sange live.

– Se også Steffen præsenterer snigpremieren her...
Ny single ude nu:
Don't get me started!

Første single fra efterårets TV-2 album

Verdens Lykkeligste Band har set frem til at præsentere den første single fra det kommende TV-2 album. Den er netop udkommet og hedder 'Don't get me started!'

Du kan høre 'Don't get me started!' ved at klikke her.

Det er også en stor fornøjelse at præsentere musikvideoen til singlen Don't get me started her i Biografen.
Danmarks mest langtidsholdbare orkester

Igen igen i top 10 blandt de mest spillede danske hovedartister i radio og tv

Gramex som repræsenterer de udøvende musikere i Danmark har offentliggjort listen over de mest spillede danske hovedartister i radio og tv 2017.

Gramex skriver blandt andet at 'TV-2 har som det eneste navn på listen været med i top 10 så længe nogen i Gramex kan huske. I stedet for ‘Danmarks kedeligste orkester’ kunne de jo overveje at kalde sig Danmarks mest langtidsholdbare orkester?'.

Top 10: Mest spillede danske hovedartist i 2017

1.   Lukas Graham
2.   Nik & Jay
3.   Scarlet Pleasure
4.   TV-2

5.   Thomas Helmig
6.   Mads Langer
7.   Rasmus Seebach
8.   Burhan G
9.   Phlake
10. D-A-D


TV dokumentar om TV-2 Verdens Lykkeligste Band

TV-2 indspiller nyt album

Foråret og sommeren bruges på at indspille det 19. studiealbum, der udkommer til efteråret

Danmarks lykkeligste orkester har efter mange års pause i samarbejdet, genoptaget forbindelsen med den
legendariske producer Greg Walsh, og samtidigt indledt et nyt bekendtskab med Kristian Leth.

Det der indtil nu er sluppet ud af studiet, tyder på et håndspillet og mere rocket udtryk. Energien er i front, siger bandet selv, ikke uden en vis klædelig jysk beskedenhed

En af titlerne på det nye album er: "Er vi glade eller hva".
Og rejser spørgsmålet: Er vi der hvor vi forestiller os vi skulle være?
Hvis ikke hvorfor så?
Og hvordan kommer vi videre?

Store temaer der skal et stort voksent orkester til at håndtere :-)

Danmarksturné i 2019

Albummet udkommer i november og følges op af en landsomfattende Danmarks turné i 2019.

Som noget nyt deles koncerten i en akustisk og en elektrisk afdeling og af samme grund, vil koncerten denne gang tilbydes et siddende publikum!

Billetsalget til 2019-turnéen indledes torsdag d. 24. Maj kl. 10.00 – se koncertkalenderen her.

 
TV-2 spiller årets eneste store sommerkoncert i Odense

Hvis du drømmer om at opleve TV-2 i løbet af sommeren, skal du tage til H.C Andersen Festivals i Odense fredag 24. august

Her spiller 'Danmarks Kedeligste Orkester' nemlig årets eneste store udendørskoncert.

Og TV-2’s karismatiske frontfigur kommer i bedste eventyrstil til H.C. Andersen Festivals med troen på, at kærligheden overvinder alt:

”TV-2 kommer til H.C. Andersen Festivals nu som før som altid med fred. Og kærlighed. Eller rettere sagt, troen på at kærligheden overvinder alt. Med udgangspunkt i vores sang ”Eventyr for begyndere” vil vi gerne tilslutte os H.C Andersens Festivals idéer om fællesskab og mangfoldighed, for det er aldrig for sent at få en lykkelig barndom," siger Steffen Brandt.

Tre i en-koncert
TV-2 sætter punktum for fredagens koncerter i Kongens Have. Man får faktisk hele tre koncerter med i prisen. Inden 'Verdens Lykkeligste Band' indtager scenen, vil både Love Shop og århusianske Bogfinkevej optræde tidligere på aftenen.

 


TV dokumentar om TV-2 Verdens Lykkeligste Band

Dokumentarfilm om tv-2

Historien om tv-2 et af Danmarks mest populære bands gennem 40 år

Filmen omhandler tv-2 og de sange, som af mange danskere betegnes som lydsporet til deres liv. Sange som har afspejlet tiden, samfundet og vores egne helt almindelige liv. 

Hvordan startede det hele? Hvordan går man fra at være et ukendt orkester i provinsen, til at sælge mere end 250.000 albums? Hvordan holder man sig på toppen og hvad er prisen? Gennem mødet med nye kunstnere får vi også et kig ind i fremtiden.

Læs mere om dokumentarfilmen hos DR K. Her blev den sendt første gang 2. Juledag 2017.

 


Igen blandt top ti

Den mest langtidsholdbare danske hovedartist i radioen er TV-2. Som det eneste navn på listen har Aarhus-bandet været med i top 10 alle de år, Gramex har talt op

Top 10: Mest spillede danske hovedartist i 2016:
   
1.    Lukas Graham
2.   
Mads Langer
3.    Rasmus Seebach
4.   
Nik & Jay
5.    Burhan G
6.   
Thomas Helmig
7.   
Christopher
8.   
Phlake
9.    TV-2
10.  
Shaka Loveless

Statistikken omfatter danske udgivelser afspillet i DR, TV2 samt på kommercielle radiostationer.
Kilde: Gramex juni 201
7.
Aarhus Cover 2017 T-shirt:
TV-2 – Nærmest Lykkelig

I
2017 genfortolkes ikoniske albumcovers, der er skabt i
Aarhus

Det første cover, der var åbent for fotolkning af alle i konkurrencen, var TV-2’s Nærmest Lykkelig. Coveret er oprindeligt skabt af billedkunstneren Jo Dam Kærgaard:

Vinderen af dette første Aarhus Cover 2017 blev Jacob Lundsgaard, med en enkel tolkning af temaet i samspil med Tv-2’s eget logo.

T-shirten – grøn, sort eller hvid – med vinderillustrationen kunne forudbestilles i foråret, så den kan bæres til sommerens TV-2 koncerter.

Forudbestillingen kørte indtil mandag den 8. maj, hvorefter det ikke længere har været muligt at købe t-shirten.

T-shirten kunne bestilles her.

Årets Nordjyde fejret med pop, musik og stjerner på

Da TV2 Nords store show, Årets Nordjyde, løb af stablen i Musikkens Hus i Aalborg, deltog TV-2 i festlighederne med sangene Randers Station og Popmusikerens Vise (feat. Jonny Hefty).

De musikalske indslag kan (gen)oplves her hos TV2 Nord.

Danmarksindsamling 2017

TV-2 spillede koncert til fordel for Danmarks Indsamling 2017

Bandet bidrog i den gode sags tjeneste med koncert i Musikhuset i Aarhus 4. februar

Det blev et stjernespækket show, da DR samlede ind til sultne børn. På DR TV den 4. februar kl. 19 kunne man blandt andre opleve Christopher, Lis Sørensen, Tina Dickow, Rytteriet samt TV-2.

I
mens DR1 sendte det store indsamlingsshow fra København den 4. februar var DR P4 til stede i Aarhus, hvor TV-2 spillede en  koncert til fordel for indsamlingen. Igennem hele ugen kunne P4s lyttere fra hele landet vinde eksklusive billetter til koncerten.

Et stykke inde i showet blev der stillet om til Musikhuset i Aarhus, hvor TV-2 spillede et mash-up af B-52s 'Love Shack' og deres egen 'Vil du danse med mig'

Steffen Brandt stillede desuden op i det landsdækkende P4-program ’Formiddag på 4’eren’, som også tog del i årets Danmarks Indsamling. 

Læs mere og oplev TV-2's optræden direkte på DR TV:
Steffen Brandt: Man må aldrig gå ned på medmenneskelighed
TV-2 i kærlighedshytten og gode gerninger for millioner
 
Læs også:
Kom med til eksklusiv TV-2 koncert med P4s lyttere

Hele landet er med i Danmarks Indsamling på DR
Danmarks Indsamling 2017tv-2 nytaarskoncert

Koncert med tv-2 i fjernsynet nytårsnat

– 'TV-2 Pop, succes og stjerner'

Nytårsnat  genudsendte TV2 jubilæumskoncerten fra 2012 med bandets største hits. Undervejs i koncerten fik TV-2 besøg af Kira Skov, Camille Jones og Magtens Korridorer.

Læs også:
TV2: TV-2 pop, succes og stjerner - live fra hele Danmark

TV-2 Smukfest dr.dk


TV-2 på Smukfest 2016:
Sjælden totaloplevelse  * * * * *

Henrykte anmeldelser fra DR, Gaffa og B.T.

DR.dk skriver om "6 fantastiske festivalkoncerter der gik rent ind":

Smukfest bød på flere glimrende danske koncerter: Kim Larsen, Gnags og (ifølge mine kolleger) Lis Sørensen.
Men TV-2's afslutningskoncert på Bøgescenerne søndag kommer alligevel til at sidde længst i hoved og hjerte.

Bandet var energisk og i topform, setlisten bestod af et slidsikkert udvalg fra bagkataloget og var desuden besat med gæstestjerner. Og så er Steffen Brandts brug af det danske sprog iøvrigt finurlig og forbilledlig, både i sangteksterne og i præsentationen mellem numrene.

Læs også:

B.T.: En totaloplevelse af de sjældne  * * * * *

   TV-2 blandt de mest spillede i 2015

Verdens Lykkeligste Band er på top 10 over de mest spillede hovedartister i radio og tv

Top 10: Mest spillede danske hovedartist i 2015:
   
1.    Lukas Graham
2.    Rasmus Seebach
3.    Marie Key
4.    Scarlet Pleasure
5.    TV-2
6.    Rasmus Walter
7.    Patrick Dorgan
8.    Medina
9.    Stine Bramsen
10.   D-A-D

Statistikken omfatter danske udgivelser afspillet i DR, TV2 samt på kommercielle radiostationer.
Kilde: Gramex juni 2016.Fantastiske Toyota blir 35

'Fantastiske Toyota' fylder 35 år

11. maj 1981 år debuterede TV-2 med albummet 'Fantastiske Toyota'. I Søndagsavisen ser Steffen Brandt  tilbage på albummet, de unge år og kærligheden:

»Da vi indspillede ‘Fantastiske Toyota’, havde vi prøvet det, vi kalder ‘Broadway the hard way’. Vi havde overlevet alle de sure jobs, hvor ingen gad høre det, vi spillede. Da vi nåede frem til at skifte udtryk og navn fra Taurus til TV-2, var vi udlærte. Vi syntes, vi havde styr på sprog, musik og virkemidler, og blev ikke slået omkuld af en lille smule modgang. Vi kunne ikke vide, om vores projekt ville lykkes, men vi var indstillet på at kæmpe til sidste akkord.«

Læs hele artiklen i Søndagsavisen

 
De 10 bedste tv-2 sange i 2016

De 10 bedste TV-2 sange i 2016

YouGov har spurgt 1.009 danskere for Søndagsavisen

Her er der ingen tvivl om, at den bedste TV-2-sang er ‘De første kærester på månen’, som 22 procent har stemt på. Sangen er ifølge Steffen Brandt en slags biografi på vers.

Læs hele artiklen om hittet og danskernes TV-2 top 10 anno 2016 i Søndagsavisen Steffen Brandt

Statens Kunstfond hædrer
Steffen Brandt

TV-2's frontfigur er blevet tildelt livsvarig hædersydelse

I begrundelsen for tildelingen af hædersydelsen nævnes det at "Steffen Brandt synes at være drevet af en konstant ambition om at genopfinde sig selv samtidig med, at man som lytter aldrig er i tvivl om det særligt brandtske - det spydige, sarkastiske, kærligt-kritiske og altid rammende hverdagssprog, hvormed han har formået at definere den danske tolkesjæl nu igen­nem snart fire årtier. Her er teksten fuldstændig central og uadskillelig fra musikken. Når sætninger og ord som: bag duggede ruder, rigtige mænd eller småt brandbart dukker op, henledes tankerne på Brandt og bliver et vidnesbyrd om den påvirkningskraft, en popsang eller poptekst har på os, når den kunstneriske kvalitet er allerbedst."

Det danske sin­delags begavede seismograf
Som Dorte Hygum Sørensen skrev i Politiken i et 60-års fødselsdags-interview:
"Mere kontinuerligt end nogen anden sangskriver har Steffen Brandt i tre årtier været det danske sin­delags begavede seismograf."

Siden 1981 har Steffen Brandt været kendt ankerperson i TV-2. Her har han komponeret san­ge til 18 fuldlængdealbums. Musikalsk er Brandt rundet af new wave-rocken fra især Storbritannien og var op gennem 80'erne i opposition til postrockens æra, hvor han insisterede på sine komplicerede popsange.

Steffen Brandt har komponeret sange til en række danske artister heriblandt: Peter Belli, Sanne Salo­monsen, Michael Falch og Lis Sørensen.

At Steffen Brandt har haft afgørende betydning for den danske sangskrivertradition og stadig er til inspiration for også unge sangskrivere, ses i en række samarbejder med yngre kunstnere som f.eks. Tina Dlckow og Julie Maria, men også i hans engagement og kuratering i forbindelse med koncert­rækken Uden for Sæsonen på Bornholm. 

"På smukkeste vis balancerer Steffen Brandt kunstneriske integritet og det brede folkelige. Derfor indstil­ler Statens Kunstfonds Legatudvalg for Musik med glæde Steffen Brandt til en hædersydelse."


Nyt på hjemmesiden:
Se forsiden
TV-2 Nyhedstjenesten
 

  Copyright © TV-2 & Stjernekasterne · Oplysninger kan frit citeres med kildeangivelse · Redaktion & layout: Stjernekasterne