Privatlivspolitik 

Privatlivspolitik

Brugen af TV-2's hjemmeside er fuldstændig anonym.

TV-2.dk registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du bestiller materiale eller på anden måde selv identificerer dig via vores tjenester.

Der laves statistik, der udelukkende anvendes i opsummeret form. For eksempeltil at se, hvilke sider og browsere brugerne anvender mest, og henviser ikke til en enkelt brugers adfærd.

For at få den mest præcise statistik benyttes statistisk cookies, som hjælper med at forstå, hvordan hjemmesidens brugere interagerer med den ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Nyhedstjenesten

Når du tilmelder dig vores elektroniske nyhedsbrev, oplyser du mailadresse. Vi beholder denne oplysning, så længe du gerne vil modtage nyhedsbreve fra os. Oplysningerne benyttes til at udsende nyhedsbreve når der er særlige nyheder om TV-2.

Du kan til hver en tid afmelde vores nyhedsbrev ved at trykke på Afmeld nyhedsbrev nederst i nyhedsbrevet og du vil herefter ikke modtage flere nyhedsbreve.

Hvis du afmelder nyhedsbrevet, fjernes din mailadresse.

Bemærk i øvrigt, at vi benytter systemet Mailchimp til udsendelse af nyhedsbreve. Mailchimp giver mulighed for, at vi kan se, hvor mange der åbner nyhedsbrevene, hvem der åbner og ikke åbner nyhedsbreve og hvilke links der bliver klikket på. Formålet er igen for at optimere vores kommunikation til den enkelte modtager.
 

  Copyright © TV-2 & Stjernekasterne · Oplysninger kan frit citeres med kildeangivelse · Redaktion & layout: Stjernekasterne